Mint minden weboldal, a maugligyermekruhazat.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban találsz.
Webáruházunk eladó! Érdeklődni a +36205905270 telefon számon lehet.

Koronavírus megelőzése

Tisztelt Vásárlók !

A koronavírus egyre gyorsabb terjedése miatt, a Maugli Gyermekruházat és a GLS fontosnak tartja, hogy óvja az emberek egészségét, 
miközben biztosítja a csomagok időbeni kiszállítását. Ebből kifolyólag az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) 
ajánlása alapján különféle intézkedéseket, megelőzéseket hajtott végre, melyeket naponta ellenőriz és szükség esetén rövid időn belül módosít.

Vállalati prevenció:

 

·         A szükséges higiéniai teendőkről a munkatársak, szállítási partnerek és vezetőik részletes tájékoztatást kaptak.

·         Az iroda és a csomagoló üzem több pontján kézfertőtlenítőt, eldobható papírtörölközőt helyezett ki.

·         Amennyiben az alkalmazott a vírusfertőzés első jeleit mutatja, akkor a Maugli Gyermekruházat és a GLS vezetése előírja, hogy maradjon otthon és azonnal forduljon orvoshoz.

·         A vállalat az üzleti utak helyett a halaszthatatlan megbeszéléseket telefonhívással, illetve videó konferencia szervezésével helyettesíti.

·         Amennyiben egy dolgozó külföldi utazásra megy, akkor azt előre jeleznie kell vezetőjének és hazaérkezése után két hétig nem léphet be a cég területére.

 

Kiszállító depók részére megfogalmazott előírások:

 

·         A szükséges higiéniai teendőkről minden depó és futár részletes tájékoztatót kapott.

·         A Maugli Gyermekruházat és a GLS nem javasolja a külföldi utazást a depó dolgozóinak, amennyiben mégis külföldre utaznak, akkor kéthetes önkéntes karantént ír elő.

·         Ha valaki önmagán betegség jeleit tapasztalja, akkor azonnal orvoshoz kell fordulnia.

·         A depók a futárjaikat kézfertőtlenítővel látják el, valamint a futároknál lévő scannerek fertőtlenítésére szolgáló törlőkendőket vásárolnak.

 

Az áruszállításban Magyarország területén jelenleg nincs érvényben lévő jelentősebb korlátozás, de ez napról-napra változhat.

A Maugli Gyermekruházat és a GLS folyamatosan figyeli a híreket és a kormány által bevezetett rendelkezések alapján jár el. 
A szállításokkal kapcsolatos aktuális, naprakész információk az alábbi linken érhetők el:

https://gls-group.eu/HU/hu/hirek